Last news in Fakti

10 Декември, 2014 09:15 1 049 1

Дерменджиев: Догодина ще сме още по-рутинирани в Шампионската лига

  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • реал мадрид-
  • георги дерменджиев-
  • рутина

Той каза, че Лудогорец е имал шанс да изненада по-именитите си съперници, докато е бил още непознат

Дерменджиев: Догодина ще сме още по-рутинирани в Шампионската лига - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази увереност, че тимът му отново ще играе в Шампионската лига и тогава ще е натрупал много повече опит.

Късно снощи българският шампион загуби от Реал (Мадрид) като гост в последната си среща от груповата фаза с 0:4. „Орлите” финишираха на четвърто място, но спечелиха четири точки.

„Отборът е нов, за пръв път играе в Шампионската лига, и следващата година ще има много по-голяма рутина. В крайна сметка ние играхме на „Бенабеу”, допуснахме четири гола, но те бяха от статични ситуации. Защитавахме се, но играхме и футбол. Опитвахме се да не играем в глуха защита, а да играем с бързи атаки напред”, сподели пред Би Ти Ви след мача Георги Дерменджиев.

„Аз съм доволен от мача. Това е една невероятно голяма рутина за тези футболисти. Опитът, който трупа, ще даде плодове. Отборът ни стои на много добро тактическо ниво. Колко бързи атаки проведохме? Ако се отиграят малко прецизно, можеше да отбележим гол тук на „Бернабеу", каза още Дерменджиев.

„Това е едно стъпало за Лудогорец, което ще се повтаря. В бъдеще искам да се падат такива отбори.  Това са точков актив, средства и авторитет", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    1 0 Отговор
    Браво на Лудогорец.....че, ни направи горди,
    и че показа че и в България....понякога може да се работи правилно...