Last news in Fakti

9 Декември, 2014 21:40 3 344 10

Лудогорец се бори смело, но не успя да устои на мощта на Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • реал мадрид

Българските шампиони загубиха с 4:0

Лудогорец се бори смело, но не успя да устои на мощта на Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/AP

Лудогорец загуби гостуването си на Реал Мадрид с 4:0.

Треньорът на българските шампиони Георги Дерменджиев заложи на схемата и повечето играчи, които направиха равенството срещу Ливърпул в София. На върха на нападението отново е поставен Дани Абало, а зад него  действаше тройката  Мисиджан, Ешпиньо и Марселиньо. Опорни халове са Дяков и Александров, а в защита действаше карето Кайсара, Терзиев, Моци и Минев. На вратата застана титуляра Владислав Стоянов.

Карло Анчелоти направи доста повече промени в своя състав. В титулярната единайсеторка на Реал Мадрид отсъстваха Кроос, Хамес и Бензема. Все пак Роналдо излезе като титуляр, а на върха на нападението стартира Чичарито. В халфовата линия  действат Иско и Иярменди.

Срещата на „Сантяго Бернабеу“ започна с натиск на домакините. Във 2-та минута удар от далеч на Роналдо бе отразен от Стоянов.  Лудогорец отвърна с точен шут на Александров, попаднал в ръцете на вратаря Навас. В 8-та минута Марселиньо повали Иско пред наказателното поле на Лудогорец и последва пряк-свободен удар. Ударът от фаула на Бейл рикошира в стената и мина покрай горната греда на Стоянов. При последвалия корнер Чичарито отправи опасен удар с глава, който мина покрай вратата. В 13-та минута Ияраменди изведе по много добър начин Иско, който излезе очи в очи срещу българския вратар, но испанецът не успя да го преодолее. В 15-та минута отново Роналдо стреля от около 30 метра, но след рикошет от крака на бранител топката мина покрай вратата на Стоянов. В 17-та минута Минев изведе Мисиджан  пред наказателното поле на испанците и холандецът отправи мощен удар, избит от Навас.

В  18-та минута Гарет Бейл засече центриране от корнер с глава. Топката влизаше във вратата на Стоянов, но Марселиньо изби топката пред гол линията с ръка. Това не остана незабелязано от рефера, който даде червен картон на Марселиньо и отсъди дузпа в полза на Реал, която бе отбелязана от Роналдо за 1:0.

В 23-та минута отправи силен изстрел от далеч, който българският вратар отрази. В 28-та минута Бейл излезе на добра позиция, но неговият удар бе спасен от Стоянов.  В 37-та минута Бейл засече центриране на Кроос във вратата на Лудогорец и отбеляза за 2:0 в полза на Реал Мадрид.

В 39-та минута  Силен шут на Ешпиньо бе избит от Навас. Впоследствие на чиста позиция  бе изведен Абало, но и той не успя да преодолее вратаря на Реал.

Второто полувреме започна равностойно, но първата възможност се появи пред играчите на Реал Мадрид.. В 50-та минута центриране на Роналдо намери Арбелоа, който с глава прати топката над гредата на Стоянов. Малко по-късно Бейл бе изведен сам срещу Стоянов, но българският вратар спаси неговия удар. В 57-та минута Чичарито стреля добре с глава, но Стоянов спаси. Лудогорец отвърна с мощен удар на Дяков от границите на наказателното поле, отразен от Навас. В 67-та минута Стоянов изби удар от чиста позиция на Чичарито.

В 72-та минута Арбелоа засече центриране от корнер с глава и удари гредата на Стоянов. В 75-та минута Кишада бе изведен на удобна позиция, но си затвори ъгъла и след рикошет в крака на защитник топката попадна в ръцете на Навас. В 76-та минута отново Бейл бе изведен на добра позиция в наказателното поле на Лудогорец, но ударът му мина край вратата. В 79-та минута Арбелоа се възползва от разбъркване в наказателното поле и стреля от непосредствена близост. Сотянов отрази удара, но се оказа, че топката е преминала гол линията с пълня си обем и резултатът стана 3:0.

В 86-та минута Чичарито бе изведен на добра позиция, но ударът му бе спасен от Стоянов. В 88-та минута Медран стреля от границите на наказателното поле. Топката се отби в крака на бранител и с траекторията си заблуди Стоянов, влизайки в неговата врата за 4:0.

Това беше последен мач на българските шампиони в най-престижната европейска клубна надпревара. По същото време Ливърпул и Базел направиха резултат от 1:1, което остави Лудогорец на последното място в група B с актив от 4 точки

Реал Мадрид: Кейлор Навас, Алваро Арбелоа, Начо Фернандес, Рафаел Варан, Фабио Коентрао, Асиер Ияраменди, Tони Кроос, Иско,  Гарет Бейл, Хавиер Ернандес, Кристиано Роналдо

Лудогорец: Стоянов, Кайсара, Терзиев, Моци, Минев, Александров, Дяков, Ешпиньо, Мисиджан, Марселиньо, Абало


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    2 2 Отговор
    А бе само аз ли забелязвам че вратаря на Лудогорец е пълно дърво? Значи 80% от головете допуснати са от негови елементарни грешки.
  • 2 Валентин Петров

    1 2 Отговор
    не си прав.... за наше съжаление РЕАЛ СИ Е РЕАЛ..............
  • 3 Фен

    2 3 Отговор
    Мисля че можехме и да ги обърнем ако имахме поне и свестен вратар.... но това си е мое мнение...

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Валентин Петров

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фен":

    хей не е само вратаря.........много ми е гадно но........това е РЕАЛ...............................
  • 5 Валентин Петров

    0 0 Отговор
    Реал Мадрид..............класата си каза думата.... за наше съжаление..........
  • 6 Не съм Фен

    0 1 Отговор
    Към Фен - Напротив В.Стоянов игра много добре като вратар и то не за първи път.Лудогорчетата също играха що годе добре и наистина си дадоха зор за гол,но все пак това е Реал който или пак ни беше подценил или психически не беше готов.Роналдо игра много слабо и като цяло Реал не се намират в много добро състояние.

    Коментиран от #7

  • 7 бончук

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Не съм Фен":

    ''като цяло Реал не се намират в много добро състояние.'' Колега ти нормален ли си, Реал Мадрид имат 18 поредни победи, и в момента са може би най силния отбор в света.Иначе напълно нормален изход на мача,лудогорец се представи добре.
  • 8 Autohouse Randm

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фен":

    shte gi obarnem drug pat.
  • 9 Прав

    1 0 Отговор
    Нивото в шампионската лига е много високо, няма смисъл да се участва, заради самото участие в групата. Нямат място там нито Лудогорец, нито друг български отбор.
  • 10 qqqq

    0 1 Отговор
    С 10 човека срещу реал този резултат е доста добър.