Last news in Fakti

16 Май, 2015 20:45 1 485 5

Любослав Пенев "захапа" съдиите след ЦСКА - Ботев

  • любослав пенев-
  • цска-
  • поръчково-
  • съдийство-
  • захапа-
  • ботев

Наставникът определи поведението им като поръчково

Любослав Пенев "захапа" съдиите след ЦСКА - Ботев - 1
Снимка: БТА/АР

Старши-треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не остана безразличен към съдийството след края на срещата срещу Ботев (Пловдив) от 8-мия кръг на плейофната фаза в "А" група.  Пловдивчани стигнаха до крайния успех с 3:2 във вълнуващ голов спектакъл.

Специалистът, който по принцип избягва да коментира поведението на реферите, намекна, че Цветан Кръстев и цялата комисия са свирили мача "поръчково". 

Пенев подчерта като основна съдийска грешка факта, че Милен Гамаков не е бил изгонен с втори жълт картон, но също така призна, че "армейците" са допуснали доста грешки в защита. 

"Вместо да поведем с 1-2 гола, ние допуснахме такъв, а след това реферът лека-полека намести нещата. Прилича ми на добре изпълнена поръчка." - заяви пред медиите селекционерът.

Въпреки всичко, Пенев поздрави отбора на Ботев (Пловдив) за извоюваната победа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Петров

    2 0 Отговор
    ............ НА КРИВ К.. ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ.............................
  • 2 бахти специалиста

    1 0 Отговор
    Защо този никаквец и наречен СПЕЦИАЛИСТ.По какво е специалист.Сигурно по ЦСКА.Там специалисти много.-Иначе си е съвсем пълен въздух като Стойчо,Мойчо и другите кавали.

    Коментиран от #3

  • 3 Тасо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "бахти специалиста":

    То като цяло червената идея е въздух без акъл, много емоции, много впрягане малко миислене
  • 4 Ранко

    1 0 Отговор
    Всички играчи от отбора така наречени звезди трябва да бъдат изгонени без да им се плаща.Когато аз не работя,шефът не ми плаща заплата.Така е и при тях.Цял пролетен сезон,без гол,и победа.Значи не са работили.Вече близо 6 месеца.Били са в неплатени.Няма заплати,и разтрогване на договорите заради несправяне с работата.И тези куци и сакати коне които докара Тройчо,да се спасяват поединично...А Пенев,трябваше да обиграе с тези останали до края на сезона мачове юношите от ДЮШ,на клуба.И ето ти отбор от Бълг.юнаци за догодина..Но нали все ни идва акъла от подир..Затова и държавата ни е такава...Лудогорец на оня цървул Домуса,ще е още доста години първа,щом Бойко ходи да му открива трибуните..Значи стадиона е дъпжавен при тях.Щом държавния глава реже лентичката..Или той вече реже всичко..
  • 5 TODOR STOYANOV

    0 1 Отговор
    "БОТЕВ"-ПЛОВДИВ-ЦСКА Е КОРЕКТНО, СКЪПИ "СОФИЙСКИ" ЖУРНАЛЯ!!!
    ОЩЕ ПО-КОРЕКТНО Е 3:2, ТАКА ВСИЧКИ ЩЕ СЕ СЕТЯТ ЗА КВО СТАВА ВЪПРОС!ЕХ ЛЮБЧО, САМО КАТО СЕ СЕТЯ КАК ОТПРАШИ С 200 ОТ ПЛОВДИВ, КОГАТО РАЗБРА, ЧЕ НЯМА КИНТИ ...ТАКЪВ Е ЖИВОТА МАЙНА, НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ!!!