Last news in Fakti

19 Септември, 2011 14:55 640 0

Остава ли Матеус

Лотар Матеус най-вероятно ще бъде освободен като наставник на Националния отбор по футбол на България. Боби Михайлов е събрал на спешна среща изпълкома, за да решат как точно да стане раздялата с бившия носител на "Златна топка", който има контракт с българската централа до края на европейските квалификации.

Германецът все още не е подписал официално нов договор, а през миналата седмица Михайлов обяви, че Матеус ще остане начело на отбора, въпреки трагичното представяне на тима в европейските квалификации, съобщава БГНЕС. Президентът на БФС обаче е променил мнението си след скандално интервю на Матеус пред немската преса.

Очаква се настоящият селекционер на младежите Михаил Мадански да води националите до края на годината - в контролата с Украйна и в евроквалификацията с Уелс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА