Last news in Fakti

28 Януари, 2016 14:27 868 0

Манчини: Резултатът срещу Ювентус не е реален

  • интер-
  • ювентус-
  • загуба-
  • резултат-
  • купа на италия

Получи се странен мач, заяви треньорът на Интер след двубоя за Купата на Италия

Манчини: Резултатът срещу Ювентус не е реален - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Интер Роберто Манчини остана крайно разочарован от тежката загуба с 0:3 от Ювентус в първи полуфинален мач за Купата на Италия. "Бианконерите" до голяма степен предрешиха изхода на сблъсъка и в спор за трофея най-вероятно ще срещнат Милан, който в първата среща победи с 1:0 като гост третодивизионния Алесандрия.

"Получи се странен мач. Юве заслужаваше да спечели, но 3:0 е преувеличен резултат. Вторият им гол дойде след наша грешка. После домакините се затвориха, ние получихме червен картон и допуснахме трето попадение", заяви Манчини.

"Намираме се в много деликатен период, но трябва да запазим спокойствие и да продължим да работим. Разочарованието от резултатите е голямо, но нямаме друг избор. Налага се да станем по-решителни пред противниковата врата", каза Манчини пред италианските медии.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА