Last news in Fakti

15 Юни, 2016 12:11, обновена 15 Юни, 2016 12:13 1 586 2

Кралев: Нека се молим за Цвети Стоянова

  • кралев-
  • цветелина стоянова-
  • гимнастика

Министърът на спорта проговори за трагедията

Кралев: Нека се молим за Цвети Стоянова - 1
Снимка: БТА

Красен Кралев е съпричастен с трагедията на българската гимнастичка Цветелина Стоянова. Загрижен, министърът на младежта и спорта изрази съчувствието си в социалните мрежи.

"Ужасен инцидент претърпя днес златното ни момиче Цвети Стоянова. Благодаря на лекарите от Пирогов за това, че правят всичко възможно да спасят живота на Цвети. Състоянието и е стабилно на този етап, но следващите дни ще са критични. Нека всички се молим на Богородица да помогне на нашето прекрасно момиче!", написа Кралев във Facebook.

Вчера 21-годишната гимнастичка Цветелина Стоянова направи опит за самоубийство, скачайки от 6-ия етаж на жилищен блок. Лекарите в "Пирогов" все още се борят за живота ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Косматия

    0 0 Отговор
    Абе и аз съм съпричастен, ама се арчат без да има смисъл пари.
    То щом веднъж е пробвала ще пробва пак. Въпрос на време е да успее да се довърши. Самоубийците не трябва да се толерират.

  • 2 опала

    1 0 Отговор
    комунизма свърши за обикновенния беден човек и настана социалния дарвинизъм - ако не си най-добрия, загиваш без време бездетен и се превръщаш в задънено клонче на еволюцията и така докато накрая остане само един!