Last news in Fakti

14 Юли, 2016 09:28 1 565 0

Светослав Дяков: Лудогорец бе по-класният отбор

  • светослав дяков-
  • лудогорец-
  • младост-
  • шампионска лига

Капитанът на разградчани остана доволен след победата срещу Младост (Подгорица)

Светослав Дяков: Лудогорец бе по-класният отбор - 1
Снимка: БТА

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков определи представянето на тима в първия му официален мач за сезона срещу Младост (Подгорица) като "задоволително".

Разградчани вървят уверено към класиране за третия квалификационен кръг на Шампионската лига преди реванша, побеждавайки черногорците с 2:0 на своя "Лудогорец Арена".

Точни за "орлите" бяха Козмин Моци (13') и Джоди Лукоки (26').

"Доминирахме в мача и победата ни беше закономерна. Можеше да вкараме още голове. Не успяхме, но е хубаво, че не допуснахме гол и отиваме за реванша с чиста победа. Беше трудно, всеки отбор, който е шампион на страната си има своите достойнства, но, с моите уважения към отбора на Младост, ние сме по-класният отбор и това се видя. Отиваме в Черна гора, за да победим и там.", сподели в интервю след срещата Дяков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА