Last news in Fakti

3 Януари, 2017 05:16 1 264 0

Феномена не остана длъжен на Кроос

  • феномена-
  • кроос

Бразилската легенда припомни на германеца за финала през 2002

Тони Кроос си направи новогодишна шега с бразилския национален отбор.

Германският халф постна на испански „честита” и 2017, като шеговито използва флаговете на Бразилия и Германия за последните 2 цифри с препратка към резултата 1:7 от полуфинала на световното първенство през 2014 година.

Една от емблемите на "кариоките" Феномена Роналдо побърза да върне жеста. Той поздрави германците за новата година, като използва флаговете на Бразилия и Германия и тагна Тони Кроос.

Препратката на Роналдо пък е към финала от световното през 2002 година, когато Бразилия победи Германия на финала в Йокохама с 2:0. И двата гола тогава отбеляза Феномена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА