Last news in Fakti

31 Януари, 2017 17:00 1 340 1

Английски тим преговаря с Димитър Бербатов?

  • бербатов-
  • уест хям-
  • преговори-
  • данчев

Емил Данчев потегли спешно за Англия

Английски тим преговаря с Димитър Бербатов? - 1
Снимка: БТА

Дали мечтата на Димитър Бербатов е на път да се сбъдне? Мечтата му да заиграе отново в Англия. Нападателят е на Острова заедно с половинката си Елена. Там двамата ще посрещнат рождените си дни - Бербатов навърши 36 години вчера, а дамата на сърцето му ще празнува на 3 февруари.

Най-новата информация е, че днес в ранния следобед за Лондон е отлетял агентът на Бербатов - Емил Данчев. Спешната визита на мениджъра едва ли е свързана с рождените дни на Бербатов и Елена, а заради предстоящ трансфер.

Според непотвърдена информация на "Блиц", интерес към Бербо има от бившия му отбор Фулъм. Там мениджър е бившият треньор на Левски Славиша Йоканович. Дали наистина ветеранът ще преговаря с лондонския тим, който се намира в Чемпиъншип (второто ниво на английския футбол), или с Нюкасъл, Астън Вила, елитния Уест Хям или с друг клуб от Острова – може само да гадаем на този етап...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 0 Отговор
    Дано го погледаме още сезон,два поне!?!?