Last news in Fakti

15 Ноември, 2011 16:28 766 0

Бордо си искат обратно Маруан Шамах

  • арсенал-
  • бордо-
  • жан-луис трио-
  • арсен венгер-
  • маруан шамах
Бордо си искат обратно Маруан Шамах - 1
©ЕРА/БГНЕС

Бордо искат да върнат обратно бившия си нападател Маруан Шамах от Арсенал, но за момента не са се свързвали с играча, или клуба, съобщи президентът на клуба Жан-Луис Трио. "Последните два месеца оставям съобщения на Маруан. Оставям и на мениджъра на Арсенал Арсен Венгер, но нямам отговор", каза президентът на Бордо.

Шамах напусна "Жирондинците" през 2010 година, за да се присъедини към Арсенал, след като помогна на клуба, в който започна професионалната си кариера да спечели титлата във Франция през 2009 година. Миналият сезон Шамак отбеляза седем гола в 29 мача в Премиършип, но този сезон не успява да се наложи като титуляр до момента, съобщава БГНЕС. "Мълчанието му, вероятно означава, че все още се надява на успех с Арсенал", добави Трио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА