Last news in Fakti

12 Април, 2017 15:57 1 055 1

Луис Енрике: Този мач бе истински кошмар

  • енрике-
  • кошмар-
  • барселона-
  • ювентус

Вината за резултата е изцяло моя, допълни треньорът

Луис Енрике: Този мач бе истински кошмар - 1
Снимка: БТА/АР

Барселона записа пореден слаб мач в Шампионската лига. Този път отборът падна безславно от Ювентус като гост с 0:3 в първи четвъртфинал. В предишната фаза каталунците бяха пометени в Париж от ПСЖ с 0:4, но стигнаха до чудото след 6:1 в реванша.

"Преживях истински кошмар. Отново, както и в Париж, първият мач се оказа изключително тежък за нас. Преди почивката бяхме много слаби, след това заиграхме по-добре, но пропуснахме да вкараме поне един гол. Трудно ми е да кажа с какво ни превъзхождаше Ювентус. До известна степен ни липсваше и късмет през второто полувреме. Естествено, отговорността за резултата е изцяло моя", коментира Луис Енрике.

„Ако покажем истинското си ниво, можем да вкараме 4 гола на всеки отбор. Трябва да си направим верните изводи след този мач. Ще е много трудно да повторим обрата срещу ПСЖ, но със сигурност ще се опитаме", оптимистично завърши специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичу Ади

    0 0 Отговор
    Що за треньор си, щом не можеш да разбереш причината за загуба с 3:0? Липса на късмет или липса на .................. точната съдийска група!! Тея Пръца са истинска трагедия. Да имат най-добрите играчи и от 5 години насам да играят без треньор....