Last news in Fakti

10 Май, 2017 09:58 894 0

Ювентус без проблеми срещу Монако в ШЛ

  • ювентус-
  • монако-
  • шампионска лига-
  • финал-
  • алвеш-
  • манджукич

Торинци са на финал в най-престижния клубен турнир

Ювентус без проблеми срещу Монако в ШЛ - 1
Снимка: БТА/АР

Италианският хегемон Ювентус се класира за втори финал в Шампионска лига за последните две години, след като и на реванша победи Монако. Този път "бианконерите" се наложиха с 2:1 (4:1 общ резултат) в Торино, а в големия герой се превърна Дани Алвеш.

Бразилският национал, който в Монте Карло се отчете с две голови подавания към Гонсало Игуаин, асистира в 33-ата минута на Марио Манджукич, а в 44-ата вкара фамозно попадение от воле. След почивката Килиан Мбапе преодоля Джанлуиджи Буфон, за да спре серията на "черно-белите" без допуснат гол на 689 минути. Като цяло мачът в Торино беше много двуостър и двата отбора създадоха интересни положение.

По-голямата класа на Юве обаче си каза думата и отборът се класира за финала в Кардиф на 3 юни. Там съперник най-вероятно ще е настоящият шампион Реал Мадрид, който утре вечер гостува на Атлетико в реванша и има преднина от 3:0 след първата среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА