2 Август, 2017 11:56 904 0

Владо Стоянов надъхва Лудогорец

  • апоел беер шева-
  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • стоянов-
  • надъхване

Вратарят сигурен в крайния успех срещу Апоел Беер Шева

Владо Стоянов надъхва Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Титулярният вратар Владислав Стоянов надъха съотборниците си в Лудогорец, които днес посрещат Апоел Беер Шева в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е от 21:30 часа в Разград, а в първия мач израелците спечелиха с 2:0.

Стражът, който се възстановява след операция, каза: "Момчета, давайте, Шампионската лига ви чака".

"Сигурен съм, че ще отстраним Апоел Беер Шева. През годините Лудогорец доказа, че е отбор, който никога не бива да бъде отписван и може да постигне немислимото", добави вратарят.

Владислав Стоянов се очаква да се завърне на терена в края на септември или началото на октомври, след като имаше скъсано сухожилие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА