Last news in Fakti

28 Август, 2017 16:29 1 112 5

Попето: Много играчи ги е страх от България

  • попов-
  • българия-
  • национален отбор-
  • световни квалификации-
  • швеция

"Швеция трябва да внимава", добави лидерът на националния отбор

Попето: Много играчи ги е страх от България - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на българския национален отбор Ивелин Попов направи култово изказване преди домакинството на 31 август на Швеция в среща от група "А" на световните квалификации. Играчът на Спартак (Москва) заяви, че много негови чуждестранни колеги изпитват кошмари, когато трябва да гостуват на "Васил Левски".

Лидерът на "лъвовете" уточни, че травмата, заради която пропусна последния мач на клубния си тим, не е сериозна и ще е готов за сблъсъка на Националния стадион.

"Доста пъти отписвахте този отбор, нямахме дълги години победа над голям съперник, но бихме Холандия. Вътрешно съм уверен, че ще играем, както срещу Холандия. Доста колеги ми казват: “Кошмарно е да гостуваме в България”. Надявам се да им направим тежък мача. Те са лидери в групата, но трябва да внимават във всички линии. Ние трябва да играем компактно".

"По-добре съм. До мача с Швеция всичко ще е наред. От петък до днес не съм имал натоварвания, само процедури. Вечерта ще уточняваме дали да тренирам с отбора", каза Попов по повод травмата си.

Той изрази надежди, че отборът ще получи солидна подкрепа от феновете: " Феновете са неизменна част от отбора и апелирам, ако могат, да дойдат и да ни подкрепят".

Срещата между България и Швеция е в четвъртък от 21:45 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прас

    3 0 Отговор
    първи!
  • 2 Rds

    6 0 Отговор
    Играйте за победа и щея имате момчета зарадвайте народа успех
  • 3 Гост

    1 4 Отговор
    Смешник
  • 4 Г.З.

    1 0 Отговор
    Ако си цървул,ще паднеш.Ако си галош и направиш равен невероятно.Не бъдете бастуни,изчистете стадиона от скандинавски боклуци.България чака.
  • 5 Патриот

    0 0 Отговор
    Няма начин да не ги страх. Да получат гол(не да зъвършат наравно) е толкова унизително за тях.
    Само от това ги е страх, щото знаят че нашите национали са долу-горе с тези на Ангола, Ватикана и почти доближават националите на Люксембург(но те поне не са професионалисти, а всеки си има отделна работа).
    А за нашите ритнитопковци какво да пишем, че им е занаят. По-добре нищо, че са си наши.