Last news in Fakti

18 Септември, 2017 12:57 1 082 1

Боримиров скочи на Лудогорец

  • боримиров-
  • лудогорец-
  • съдии-
  • левски-
  • петричев

"Петричев да посочи един мач, в който са били ощетени от съдиите", беснее "синият" директор

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров не остана длъжен на наглото изказване на шефа на Лудогорец Ангел Петричев, който се заяде със "сините" след гостуването на Септември на "Герена".

Петричев коментира претенциите на гостите, че са били ощетени, след като не са получили две дузпи. Боримиров посъветва Петричев да не говори за съдии, защото Лудогорец се ползва с тяхната подкрепа.

"Петричев да не коментира Левски, а да отговори на два въпроса. Защо в Разград не броят 1 метър засада, когато Лудогорец атакува. Вторият е още по-лесен - да каже един мач, в който Лудогорец е бил ощетен от съдията в Разград", коментира Боримиров пред "Меридиан мач".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    7 2 Отговор
    Нищо не разбира Боримиров, Тонев пък беше обратното на спортен директор, въобще от Наско Сираков насам всичко в Левски е наобратно, а за онова ла.но Батков няма какво да говориме