Last news in Fakti

1 Октомври, 2017 19:03 2 122 1

Бербатов започна индийското си приключение!

  • бербатов-
  • подготовка-
  • тренировки-
  • футбол-
  • керала бластърс-
  • димитър бербатов

Българският нападател вече е в Испания, където тренира с новите си съотборници от "Керала Бластърс"

Димитър Бербатов пристигна в Испания, където вече тренира усилено за новия сезон.

Българският нападател се присъедини към новите си съотборници от индийския "Керала Бластърс", които са на лагер на Иберийския полуостров.

Треньор на индийския тим, в състава, на който тази година бяха привлечени общо 7 чужденци, ще бъде Рене Мюленстийн, който е работил с Бербатов в "Манчестър Юнайтед" и "Фулъм".

Първенството в Индия започва на 17 ноември, а първи съперник на "Керала Бластърс" ще бъде шампиона "Атлетико" Колката. В състава му се подвизава бившия съотборник на нашенеца — Роби Кийн, който беше част и от благотворителното шоу на Димитър Бербатов и Луиш Фиго в София.

От ръководството на "Керала Бластърс", обявиха, че сега, когато в състава на отбора има 7 силни чуждестранни играчи, тимът ще се цели на високо — право в шампионската титла.

Бербатов не е играл официални мачове за клубен отбор от 2016 г., когато разтрогна с гръцки ПАОК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 харе кришна

    1 0 Отговор
    Буда блес ю!