26 Октомври, 2017 01:00 842 0

Томас Тухел навит за Евертън

  • тухел-
  • евертън-
  • треньор-
  • борусия дортмунд-
  • фенове

Феновете на "Карамелите" са на друго мнение

Бившият треньор на Борусия Дортмунд Томас Тухел е отворен за възможността да поеме Евертън, твърди „Скай Спортс”. Наставникът е без работа от май, когато напусна жълто-черните, но букмейкърите считат, че шансовете му да пристигне на „Гудисън Парк” са доста сериозни. Преди време той заяви, че би искал да работи във Висшата лига и според авторитетната английска медия би обмислил внимателно евентуално предложение от Карамелите.

Според последните информации обаче, доста от играчите на Евертън застават зад боса на младежите на клуба Дейвид Ънсуърт като нов постоянен мениджър. На този етап той временно ще води тима, като се счита, че е фаворит и на президента Бил Кенрайт.

Собственикът Фархад Мошири обаче предпочита по-опитен и утвърден наставник, като се цели дори в Карло Анчелоти, който е без работа след раздялата с Байерн наскоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА