18 Декември, 2017 10:58 781 2

Делио Роси: Дайте нов договор на Прохазка!

  • роси-
  • прохазка-
  • левски-
  • договор-
  • белаид-
  • пиргов

Италианският специалист умува за защитник

Треньорът на Левски - Делио Роси, все още не е решил дали иска да задържи в състава Димитър Пиргов. Българският защитник не получаваше много шансове през есенната половина от шампионата, а с идването на Аймен Белаид ситуацията за него съвсем става неблагоприятна. Поради тази причина е по-вероятно дошлият през лятото на 2016 година футболисти да напусне "Герена".

Не така обаче стоят нещата при Роман Прохазка, пише "Тема Спорт". Словакът, който минава за един от любимците на публиката на Левски, е желан от Делио Роси. Италианецът симпатизира изключително много на словашкия футболист поради факта, че може да го използва на няколко поста.

Договорът на Прохазка изтича в края на настоящия сезон. Ето защо от ръководството на Левски ще му предложат нов договор. Прохазка има на сметката си този сезон 20 мача в Първа лига, 2 за Купата на България и 4 в квалификациите за Лига Европа. В тях той записа три гола на сметката си. В цялата си кариера на "Герена" Роман има общо 154 мача и 21 гола със синия екип.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не разбира

    1 3 Отговор
    Какъв Прохазка бре Роси невиждаш ли че формата на словака пада със всяка година ясно колко разбираш о т тая игра

    Коментиран от #2

  • 2 Олигарха

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Не разбира":

    Ама как не са се сетили да те питат тебе дето много ги разбираш тия работи. Кой отбор ръководиш?