Last news in Fakti

30 Януари, 2018 15:30 2 471 4

Реал извади извънземна оферта за ... Икарди

  • икарди-
  • оферта-
  • реал мадрид-
  • интер

Мадридчани предлагат 106 милиона евро за нападателя на Интер

Капитанът на Интер Мауро Икарди е много близо до трансфер в Реал (Мадрид) за огромна сума. Това твърди авторитетният аржентински журналист Леандро Монтоя. Според него, Икарди ще премине в "белия балет" срещу 106 милиона евро, а по сделката към Интер ще замине и Матео Ковачич.

Слуховете засили и самият нападател, който в Instagram публикува снимка с цитат на испански, включваща "чао, чао". Очаква се трансферът да бъде светкавичен и да се финализира до 48 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lol

    12 0 Отговор
    Футболът вече не е футбол, а бизнес и пари :)
  • 2 Ads

    5 0 Отговор
    Въртят по отборите едни и същи имена, като само вдигат сумите и накрая резултат никакъв. Като го вземат тоя Реал ще стане някакъв друг отбор ли? Догодина ще го пратят в PSG, и ще вземат оня от Тотнъм и така въртим едни пари само...
  • 3 Гоуст

    1 1 Отговор
    с това иронично многоточие показваш колко разбираш от футбол. Загледай показателите на Икарди и си замисли дали тази цена е реална или не!

    Коментиран от #4

  • 4 Ads

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гоуст":

    Ами не, не е реална. Как пък точно е 106 милиона, а не 95 или 115? 106 милиона за некъв ритнитопковец. Единственият с цена е Меси, щото той прави разликата с останалите. Без всеки друг футбола не е по-различен. Футболисти като Икарди са еднодневки, днес дават 100 Мил., Вчера никой не го беше чувал, а утре с него или без, все тая.