Last news in Fakti

7 Март, 2018 23:38 2 556 0

Ювентус разплака Тотнъм

  • шампионска лига-
  • ювентус-
  • тотнъм-
  • разплака

Лондончани са аут от Шампионската лига

Ювентус разплака Тотнъм - 1
Снимка: Shutterstock

Ювентус победи Тотнъм с 2:1 насред Лондон и елиминира британците на осминафиналите в Шампионската лига, след като двубоят в Торино завърши наравно.

Южнокореецът Сон Хюн-Мин даде преднина на „шпорите” на „Уембли” малко преди края на първото полувреме. Италианските шампиони обаче не се предадоха и през втората част вкараха два гола, с които отстраниха Тотнъм. Точни за „бианконерите” бяха Гонсало Игуаин и Пауло Дибала.

В другия двубой от Шампионската лига, игран тази вечер, Базел изненадващо победи Манчестър Сити като гост, също с 2:1. Това обаче не беше достатъчно на швейцарците, които в първия мач у дома паднаха с 0:4.

Ясни са четири от осемте тима в турнира на богатите, които продължават напред – това са Ювентус, Манчестър Сити, Реал (Мадрид) и Ливърпул. Следващата седмица ще станат ясни и другите четири тима на четвъртфиналите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА