22 Март, 2018 10:40 2 113 1

Реал иска Левандовски на всяка цена (ВИДЕО)

  • роберт левандовски-
  • реал мадрид-
  • байерн мюнхен-
  • хари кейн

Кралския клуб вече преговаря за привличането на тaрана

Реал иска Левандовски на всяка цена (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Реал Мадрид започва преговори за привличането на Роберт Левандовски от Байерн Мюнхен, съобщи AS.

Президентът Флорентино Перес реши да отклони вниманието си от звездата на Тотнъм Хари Кейн в полза на полския нападател.

Реал иска Левандовски на всяка цена (ВИДЕО)

Зинедин Зидане е дал съгласието си да бъде привлечен Левандовски, а клубът е постигнал принципна договорка с неговия агент Пини Захави.

Старши треньорът на Белия балет е решил, че Кейн няма да успее да се адаптира в Реал Мадрид и за това се е отказал от преговорите за английския национал.

Байерн Мюнхен вече се е спрял на заместник на Левандовски. Става въпрос за Роберто Фирмино от Ливърпул, който вече има стаж в Бундеслигата с екипа на Хофенхайм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не Бербам

    1 6 Отговор
    Левандовски вече за нищо не става - същата история като Бербата - напуска един клуб в който е звезда за да стане клоун в други клубове