Last news in Fakti

21 Април, 2018 12:02 1 991 3

Отрязаха Златан Ибрахимович за Световното

  • ибрахимович-
  • световно първенство-
  • национален отбор-
  • швеция-
  • андерсон

Нападателят няма да може да се завърне в състава на Швеция

Златан Ибрахимович няма да бъде повикан в шведския национален отбор за Световното първенство по футбол, въпреки слуховете, желанието на играча и феновете. Това обяви наставникът на тима Яне Андерсон пред местните медии, разочаровайки милионите фенове на Ибра по света.

"Златан и няколко други като него се отказаха след Европейското и аз уважавам решението им. Не мога да приема на сериозно това, което пише във вестниците или онова, което казва самият той. Знам само какво говорихме с него и това как той ми обясни тогава какво е решението му. Сега не се е свързал с мен и приемам, че нищо не се е променило. Той не е в плановете ми за отбора, същото важи и за другите, които се отказаха", коментира Андерсон.

Швеция е в група с Германия, Южна Корея и Мексико, а преди дни Ибрахимович обяви пред медиите, че покана или не към него ще покаже колко големи са амбициите на тима в турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ghost

    10 1 Отговор
    Присъствието му може само да обърка тима на Швеция.Отказал се е и толкова,неговото его му вреди прекалено много
  • 2 юнак балкански

    1 3 Отговор
    Стига с тая Швеция,време е да играе за истинската си родина.
  • 3 Реалист

    0 0 Отговор
    Ще бъде несправедливо спрямо играчите извоювали класирането ако дъртата ибра играе вместо някой от тях.
    Избра си пейката на зрител, да си седи там...