Last news in Fakti

27 Април, 2018 01:00 1 492 0

Васкес: Рибери тича като 25-годишен

  • васкес-
  • рибери-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид

Халфът на Реал Мадрид се изненада от формата на французина

Халфът на Реал Мадрид Лукас Васкес предупреди, че никой в Реал Мадрид не бива да се успокоява след победата над Байерн (Мюнхен) на "Алианц Арена" с 2:1. Той припомни, че през миналия сезон резултатът в първия мач беше същият, а после Байерн обърна нещата в Мадрид и се стигна до продължения.

"Знаехме, че ще е трудно, но постигнахме добър резултат. При победния гол Марко Асенсио ми даде хубав пас, аз му го върнах и той завърши атаката по идеален начин. Трябва да сме максимално центрирани и в реванша. Миналата година Байерн ни създаде много проблеми на "Сантяго Бернабеу", коментира Васкес.

"Благодаря на съотборниците си, които в много ситуации ми помагаха. Франк Рибери е невероятен футболист. Може вече да е на 35 години, но играе така, сякаш е на 25", добави испанският национал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА