Last news in Fakti

26 Април, 2018 16:04 1 083 5

Бодуров: Дано Славия вдигне Купата

  • бодуров-
  • левски-
  • цска-
  • славия-
  • купа на българия

Защитникът на ЦСКА се заяде с Левски

Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров, коментира отпадането на тима на полуфиналите за Купата на България от Левски с 2:4. Бранителят остана видимо разочарован, като заяви, че на финала ще стиска палци на Славия.

"Разочарован съм. Имахме сили да ги отстраним. Левски бяха освободени, имат два гола от първия мач. Имаха много пространства и създадоха положения. Трябваше да ги натиснем още в началото, но първото полувреме не ни спореше играта. Има хора, които да направят анализ, питайте ги тях. Не започнахме по начина, по който трябваше. Хората успяват да наваксат три гола и да вкарат три. Два гола може да се наваксат спокойно. Щом са продължили Левски, значи са заслужили. Надявам се във финала за Купата, Славия да я вземе", каза бранителят.

"Аз съм тук да тренирам и да играя. За физическата подготовка отговарят други хора. Няма да има никакво настроение до края. Цяла година се трудим и за един месец всичко отиде на вятъра. Не мога да кажа къде загубихме самочувствието. Видно е, че не е за нивото на ЦСКА. Не мисля, че мачът срещу Лудогорец повлия на самочувствието ни. След това имахме мачове, наваксахме точките", добави той.

"Благодарих на Каранга от името на всички. Това е изключително мъжко. Да излезеш в такъв момент да играеш и да пренебрегнеш себе си едва ли не. За съжаление той се контузи, не знаем още каква е контузията. Той е силен човек и силен характер и трябва да гледа само напред. Най-лесно е да се откажеш", завърши Бодуров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 газо

    11 0 Отговор
    Кое ЦСКА!? До една година като влезе истинското ЦСКА в А група, за кого ше викат прасетата!?
  • 2 Валери

    8 0 Отговор
    Еми, като не може Литекс логично е всички селяни да се обединят дружно зад корема на първообраза на бай Ганьо.
  • 3 Гост

    8 0 Отговор
    Всички свине Айде в ловешката кочина
  • 4 Ads

    7 0 Отговор
    Заминавай у Реал Мадрид. Да миеш кенефите, селяндур.
  • 5 Голем смях

    5 0 Отговор
    Славия може да вдигне само дебелия и умрел хей на президента си.Ама трудно .