Last news in Fakti

2 Май, 2018 23:42 2 958 4

Ливърпул премина през ада, но е на финал

  • ливърпул-
  • рома-
  • шампионска лига-
  • финал-
  • джеко-
  • мане-
  • наинголан

Рома победи "мърсисайдци" с 4:2 и бе близо до историческа изненада

Рома обърна и надви гостуващия Ливърпул с 4:2 на "Олимпико" в реванша им от полуфиналите на Шампионската лига, но не успя да заличи пасива си от три гола, както го бе направил срещу Барселона на четвъртфиналите.

Мърсисайдци бяха спечелили с 5:2 в първата среща и с общ резултат 7:6 се класираха за финала в украинската столица Киев. Играчите на Юрген Клоп ще се опитат да детронират носителя на трофея от последните две години Реал, който елиминира Байерн след 2:1 в Мюнхен и 2:2 в Мадрид и ще играе трети пореден финал в надпреварата.

Гостите откриха чрез Садио Мане в деветата минута. В 15-ата минута равенството беше възстановено, след като Джеймс Милнър си отбеляза автогол с глава след рикошет. В 26-ата минута Жоржиньо Вайналдум изведе Ливърпул напред след удар с глава. В 52-ата минута Джеко върна равенството на "Олимпико". В 86-ата минута Раджа Наинголан направи обрата пълен. В добавеното време белгиецът направи 4:2 от дузпа, но за повече нямаше време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    15 5 Отговор
    С такъв ангел пазител като съдията, няма как да отпаднат
  • 2 Цецо

    15 4 Отговор
    С Реал беше грозно,тук тънко:)
  • 3 Цар Вул

    3 1 Отговор
    Рома са "детелинкаджии"!Два автогола!Две неотсъдени дузпи за Ливърпул,а после съмнителна такава за Рома!!Отлчно,даже много добре,защото Байерн щеше да ни спука от бой,а рехавите испанци ще ги отупаме за закуска!!Жалко,че финала е в тази загубена ФАШИСТКА държава "Покрайна"!Какво видях в мачовете на Ливърпул:Отлично начало и после слаб край!!Отпадане и то най вече физически.ЛИПСА НА ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГА РЕЗЕРВНА СКАМЕЙКА!!Жалко,че го няма торпедото Окслейд Чембърлейн!!!Но въпрекИ всичко- САМО ЛИВЪРПУЛ!ФОРЕВЪР!!!
  • 4 Lyuben Angelov

    1 0 Отговор
    Куп съдийски грешки ,първо в ущърп на Ливърпул,а после и за Рома,но въпреки всичко по титулувания отбор от града на Битълс отива на финал в шампионска лига срещу гранда Реал-Мадрид.Очаква ни един супер финал,футболно шоу.И двата отбора изповядват атакуващ футбол и добри изпълнители в атака,но и двата отбора имат слабости в защита.Благодаря за вниманието.