Last news in Fakti

3 Май, 2018 15:53 1 305 2

Клоп: Заслужаваме да сме на финала в Киев

  • клоп-
  • заслуга-
  • ливърпул-
  • финал-
  • рома

"За нас не е нормално да играем в последния мач в Шампионска лига", заяви наставникът на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира загубата на тима си с 2:4 от Рома в полуфинален реванш от шампионската лига, която обаче беше достатъчна на английския клуб да се класира за финала на турнира.

„Длъжен съм да започна, което напълно разбираемо, с комплименти за Рома. Представи се прекрасно в този мач. Ние загубихме срещата, но заслужаваме на 100% участието си на финала“, заяви германският специалист.

„Преди началото на сезона не може да планираш участие във финал на Шампионската лига, ако не се казваш Реал (Мадрид), Барселона или Байерн. За тях това е нормално, а за нас – не. Започнахме пътя си още от квалификациите и затова се радвам за момчетата. Сега отиваме в Киев. Звучи безумно, но се случи“, обяви Клоп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Вул

    4 1 Отговор
    Ако баба беше нагоре с ктраката щеше да бъде спестовна каса и дядо нямаше да се ожени за нея!!Браво на Байерн,че бяха мъже и приеха загубата с достойнство,а не да хленчат като "жабарите"!След като отпаднаха от световното първенство,това можеше да им бъде някаквао
    утеха,но уви!Т,ва е положението Минка!!Сега си купувайте овреме телевизори за да скивате и едното и другото велики събития!Ливърпул
    форевър!!!Сега остава да отупат и Челси и догодина отнова в Шампионската лига!!Да не се отпускат и като власите да се "удавят на края на Дунава"след като стъпят на твърда почва!!!!!!!!!
  • 2 Nameless

    1 0 Отговор
    Не съм фена на нито един от отборите играли на полуфинал, но толкова съдийски грешки досега никога не е имало. Има нещо, което трябва да се отбележи. За Реал се свири тенденциозно, докато за Ливърпул, по скоро си мисля че съдиата не ги видя (това не го извинява). Факт е, че ако всичко се свиреше правилно в тези два полуфинала най-вероятно БМ щяха да са финалист, а може би и Рома. Е както и да е на печелившите честито. Финала ще е грандиозен 2 отбора смного силно нападение и кръгла нула в защита - хандбален резултат, те и без това с ръце игрят доста добре.