Last news in Fakti

8 Февруари, 2012 17:19 744 0

Оправдаха Хари Реднап

  • хари реднап
Оправдаха Хари Реднап - 1
Снимка: Хари Реднап, ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм - Хари Реднап, беше оправдан по обвинение за укриване на данъци. Процесът в Лондон продължи повече от две седмици, а Реднап пропусна дербито с Ливърпул (0:0) в понеделник заради присъствието си в съда.

64-годишният специалист трябваше да обясни пред властите защо в неговата сметка в Монако са преведени общо 295 хиляди щатски долара, без да бъдат платени необходимите данъци и застраховки. Солидната сума пари е прехвърлена в сметката на Реднап между 1 април 2002 година и 28 ноември 2007 година.

Тогава той в два отделни периода беше мениджър на Портсмут. Тогавашният президент на "помпи" - Милан Мандарич също е оправдан по същото обвинение.

На процеса в съда присъства и Джейми Реднап, бивш футболист на Тотнъм и Ливърпул и син на Хари Реднап. В момента Милан Мандарич е собственик на третодивизионния английски Шефилд Уензди.

Хари Реднап е начело на Тотнъм от есента на 2008 година. Медиите в Англия пишат, че той ще бъде и следващият мениджър на английския национален отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА