Last news in Fakti

11 Февруари, 2012 10:59 2 436 2

Домусчиев се закани на сритания от Платини

  • динамо (букурещ)-
  • рус-
  • платини-
  • домусчиев-
  • цска-
  • лудогорец
Домусчиев се закани на сритания от Платини - 1
Снимка: БГНЕС

Бранителят на Динамо (Букурещ) Лауренциу Рус, който беше основен участник в страхотното меле, разразило се на финалния двубой от турнира "Таурус къп" срещу ЦСКА (2:1), успя да вбеси и шефовете на лидера в класирането на "А" група Лудогорец. Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев беше бесен от влизанията на защитника в краката на футболисти на неговия тим. Един от поредните опасни шпагати на Рус през първото полувреме на двубоя предизвика яростна реакция от страна на Домусчиев, който бе готов да нахлуе на терена и сам да раздаде правосъдие. Домусчиев скочи от мястото си и беше на ръба на това да хване Рус за гушата.

На почивката собственикът на "зелените" коментира, че неслучайно въпросният защитник е извадил от равновесие нападателя на ЦСКА Мишел Платини, който избухна и започна да го рита на земята при поредния му неоправдан шпагат и това стартира масовото меле, в което се включиха всички 22-ма на терена и щабовете на двата отбора.

"Видяхте ли го този какви балтии хвърля? Как да не ти се иска да му откъснеш главата? Малко го е бил Мишел Платини, малко му е било! Напълно разбирам Платини за реакцията му", беснееше Домусчиев. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър Петков

    0 0 Отговор
    Е-е,Домусчиев може да то каже!
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Фаул имаше от страна румънския състезател.Ами нашия побългарен французин футбол ли играе и кид-бокс!