Last news in Fakti

11 Февруари, 2012 18:00 1 194 0

Юнайтед победи Ливърпул след куп скандали

  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул-
  • евра-
  • суарес-
  • де хея-
  • рууни-
  • манчестър сити
Юнайтед победи Ливърпул след куп скандали - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Манчестър Юнайтед победи Ливърпул с 2:1 на "Олд Трафорд"  като благодарение на това шампионите се върнаха на върха в Премиър лийг с точка аванс пред градския съперник Сити, който утре гостува на Aстън Вила. С днешния успех "червените дяволи" взеха реванш от най-големия си съперник, който наскоро отстрани Юнайтед за ФА Къп след победа с 2:1 на "Анфийлд".

Уейн Рууни вкара два гола в рамките на три минути (47', 50') в началото на второто полувреме, давайки комфортен аванс на домакините. Луис Суарес върна един гол десет минути преди края, а решаваща намеса на Давид Де Хея в продължението запази преднината на Юнайтед. Дербито на "Олд Трафорд" бе съпътстване от скандали, в центъра на които бяха Патрис Евра и Суарес. Първо уругваецът отказа да стисне ръката на своя съперник, а на почивката на мача се е стигнало буквално до бой в тунела на "Театъра на мечтите".

Манчестър Юнайтед излезе на първо място с една точка повече от Сити, като "гражданите" в момента са с мач по-малко. Ливърпул е седми с 39 точки - 19 по-малко от "червените дяволи".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА