Last news in Fakti

12 Февруари, 2012 11:30 865 1

Фърдинанд: Вече не уважавам Суарес

  • суарес-
  • манчестър юнайтед-
  • фърдинанд-
  • ливърпул-
  • евра
Фърдинанд: Вече не уважавам Суарес - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Опитният централен защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд обясни защо е отказал да стисне ръката на Луис Суарес преди началото на дербито с Ливърпул. Фърдинанд призна пред клубната телевизия на "червените дяволи", че е загубил уважението си към уругвайския нападател на мърсисайдци, след като е видял отказа на Суарес да се здрависа с френския ляв бек на Юнайтед Патрис Евра.

"След това, което видях, отказах да му стисна ръката. Той не показва уважението, което трябва да се показва в тези ситуации, не призна грешката си и не се извини. Загубих цялото си уважение към него след това", заяви Фърдинанд, който, от своя страна, не пожела да се здрависа със Суарес, след като Евра грабна ръката на уругваеца след несъстоялото се ръкостискане между левия бек на Юнайтед и нападателя на Ливърпул. "Проблемът между Евра и Суарес е деликатна тема и нещата можеха да минат много по-лесно и гладко, ако здрависването беше направено. Конфликтът между двамата може би можеше да бъде потушен днес", продължи Фърдинанд.  "Разочароващо е. Очаквах повече от другото момче, но не би", добави Фърдинанд. Той призна, че е останал очарован от атмосферата на "Олд Трафорд" , похвали феновете и на двата отбора, и изрази надежда, че "ще можем да говорим повече за футбол".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФФФФ

    0 0 Отговор
    Да, ама му подаде за гола.
    Човек не трябва да говори много, че после срам