Last news in Fakti

11 Февруари, 2012 19:00 2 099 4

Фъргюсън: Суарес е позор за Ливърпул

  • фъргюсън-
  • суарес-
  • евра-
  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити-
  • ливърпул-
  • астън вила
Фъргюсън: Суарес е позор за Ливърпул - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – сър Алекс Фъргюсън, бе доволен от успеха на своите играчи в домакинството на Ливърпул по-рано днес.

„Червените дяволи” спечелиха с 2:1 на „Олд Трафорд”, а освен това мениджърът на Юнайтед даде своя коментар за решението на Луис Суарес да не стисне ръката на Патрис Евра преди началото на двубоя. Опитният шотландски специалист също така бе на мнение, че французинът не е трябвало да изразява радостта си след мача, радвайки се в близост до Луис Суарес.

Уругвайският нападател на мърсисайдци отказа да подаде ръка към бранителя на „червените дяволи” преди мача, когато двата тима се поздравяваха. След последният съдийски сигнал пък Евра изрази радостта си от успеха, вдигайки победоносно ръце и тичайки из част от терена, където преминаваше и уругваецът.

”Не можах да повярвам, че Суарес отказа да стисне ръката на Евра. Суарес е позор за футболен клуб Ливърпул. Не трябва да му се позволява да играе за Ливърпул отново", смята Фъргюсън. "Расизмът е важен проблем и футболът е извървял дълъг път от дните, когато бяха хвърляни банани по Джон Барнс”, коментира шотландецът, визирайки случая, в който по футболиста бе хвърлен банан по време на дербито между Евертън и Ливърпул.

С успеха днес Манчестър Юнайтед излезе начело в Премиършип, като е с една точка пред градския съперник Манчестър Сити, който има мач по-малко . Утре "гражданите" гостуват на Астън Вила на "Вила Парк".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    toia pa pianica nesi vidi negovite g...na
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Тези голове,които вчера вкара телето РУУНИ,за МИТАКА не са
    проблем да реализира!Само че кой щеми коментира играта на
    този УЕЛБЕК,предпочетен пред МИТАКА в двубоя!
  • 3 iliev72

    0 0 Отговор
    За мен пък ЕВРА е позор за футбола въобще ! ЕВРА е лъжец !
  • 4 Мразя натегачите

    0 0 Отговор
    Човек вече не може да каже това,което мисли.Трябва да се казва това,което са ти наредили.Мислете си каквото искате,но нямате право да го казвате.Това не се ли наричаше двуличие?!!!
    Между другото,точно "съра",когато каза за един съдия,че не е достатъчно подготвен физически,също получи наказание,а след това каза:Съжалявам,че казах това,което мисля.