14 Февруари, 2012 08:32 872 1

Гроздева бойкотира Олимпиадата?

  • стрелба-
  • федерация-
  • мария гроздева

Няма да отида на Олимпиадата, ако шефът на Федерацията Камен Шишманов не подаде оставка. Или той, или аз. Нека да видим кой е по-важен за Олимпиадата в тази държава. Такъв ултиматум постави в ефира на бТВ шампионката по спортна стрелба Мария Гроздева, след като тя и клубът и бяха изключени от Българската федерация по спортна стрелба.

Шишманов твърди, че Гроздева не е участвала на държавни първенства и затова клубът й е изключен от федерацията два дни преди да замине за европейското първенство в Унгария. Това бе решено след заседание на Управителния съвет в петък.

„Това е човек, който не е осведомен и незаинтересован. Аз съм участвала на почти всички държавни първенства – пропуснала съм две и не по моя вина, а защото съм участвала на други състезания“, каза Мария Гроздева, която е двукратна олимпийска шампионка по стрелба.

Според нея Камен Шишманов не й се е обадил и не я е предупредил за това изключване. „Аз не спирам да имам международни участия“, категорична беше Гроздева и допълни, че правата й като участник в състезанията не са нарушени.

Гроздева подозира, че целта на това изключване е Шишманов да се подсигури с хора, които на следващото общо събрание да гласуват за него и той ще бъде преизбран.

Тя потвърди, че в ДАНС има сигнали срещу шефа на федерацията, но те не са подадени от нея и нейния клуб. „Предполагам, че тези сигнали са заради отпуснатите квоти. Държавата отпуска достатъчно пари, но тези средства потъват някъде. Аз получавам всичко, което трябва, но става с мъка и много нерви“, каза олимпийската ни шампионка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NO ONE

    0 0 Отговор
    ЛУДА ДЪРЖАВА :(