24 Юни, 2018 16:54 1 380 0

Англия писа шестица на Панама

  • англия-
  • панама-
  • световно първенство-
  • русия 2018-
  • белгия-
  • хари кейн

Хари Кейн вкара три гола на панамците

Англия писа шестица на Панама - 1
Снимка: БТА

Англия размаза отбора на Панама с 6:1 в среща от група „G”на Световното първенство в Русия, играна в Нижни Новгород. „Трите лъва” по този начин се класираха за осминафиналите в турнира, записвайки и най-убедителната си победа на световни финали.

Резултатът беше открит в осмата минута от Джон Стоунс, който се разписа с глава след изпълнение на корнер. Във 22-ата минута Хари Кейн удвои с гол от дузпа. В 36-ата минута Джеси Лингард направи 3:0 след прекрасен удар от дъгата на наказателното поле.

Англичаните обаче не спряха дотук. Пет минути преди края на първото полувреме Джон Стоунс вкара втория си гол, а в добавеното време на първата част Хари Кейн вкара петия гол за Англия, отново от дузпа. В 62-ата минута Англия вкара куриозен гол, след като топката се отби в нищо неподозиращия Хари Кейн след далечен удар на негов съотборник и влезе във вратата на панамците. В 78-ата минута тимът от Централна Америка върна един гол, вкарвайки и първия си такъв на световно. След изпълнение на статично положение се разписа Фелипе Балой Рамирес.

Англия и Белгия са водачи в групата с по 6 точки, докато Панама и Тунис са си стегнали куфарите без спечелена такава. Кой ще е първи в групата ще стане ясно на 28 юни, когато Англия и Белгия се изправят един срещу друг в Калининград. Двата отбора са с еднаква голова разлика.

Англия писа шестица на Панама
Снимка: БТА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА