Last news in Fakti

13 Август, 2018 14:01 1 529 4

Роналдо успокои: Добре съм!

  • болница-
  • пневмония-
  • изписване-
  • роналдо-
  • успокоение

Бразилската легенда проговори след влизането си в болница

Легендата на световния футбол Роналдо успокои всички за здравословното си състояние. Както вече стана ясно, Феномена беше приет по спешност в болница с диагноза пневмония, а в неделя беше преместен в частна клиника.

41-годишният бивш голмайстор обяви, че вече е добре и ще бъде изписан.

"Приятели, повали ме наистина гаден грип, докато бях на почивка в Ибиса. Наложи се да вляза в болница в петък. Всичко вече е наред. Още в понеделник ме изписват и се прибирам вкъщи. Благодаря на всички за любовта, която ми пратихте и за милите ви послания", написа Роналдо в "Туитър".

Звездата има дом на остров Ибиса и често прекарва ваканциите си там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ба ги другарко

    1 5 Отговор
    а ба добре си ти пф бузьооооооооооо... 'земи отслабни ве дебелак... то ясно, че кат' малък са те държали гладен понеже сте били бедни, ама зак'о кат' забогатеете и почвате толкоз да ядете ва? пууууууу
    сигурно го е пернал някакъв инсулт, ама ай'нека да е пневмония оки ше повярваме... на кой ли му пука, ама имам малко време за губене :) кой ти бачка в тия жеги... по-добре беше кат' валеше :) и само да вметна нещо след прекарана пневмония, се пазете поне 2г инак е голяма вероятността да ви повтори скоро... е не че няма да изкарате и други последващи след години де :) голяма е вероятността, ама трябва да се пазите поне 2г. инак в учебниците пише възстановяване от 6 до 10м ама аз кат' напатил с 4 бройки ви казвам, че срокът е минимум 2 лета да се извървят... ай 4ао бузьо дебелак

    Коментиран от #2

  • 2 О КОЛКО СЪМ ПРОС

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "ба ги другарко":

    Батка КАК го написа всичко това ?????
    На мен ми е ТРУДНО само да го ПРОЧЕТА !!! Относно това МОМЧЕ на снимката ;
    Роналдо ЛИ Е ???? на мен ми прилича на ПЕЛЕ
  • 3 Цар Футбол

    4 0 Отговор
    Най-големия, който съм гледал как играе.
    Чудя им се на бразилците, как може след Роналдо да издигнат в култ това скапано недоносче Неймар.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.