Last news in Fakti

22 Август, 2018 01:00 1 414 0

Балотели реши къде ще играе

  • балотели-
  • ница-
  • оставане-
  • договор-
  • марсилия

Бившият италиански национал остава в Ница

Бившият италиански национал Марио Балотели взе решение за бъдещето си. Нападателят реши да остане в Ница за трети пореден сезон. Така се сложи край на спекулациите, че може да продължи кариерата си в Олимпик Марсилия. От клуба обявиха важната новина със специално комюнике.

“Клубът и неговият номер 9 остават заедно и през сезон 2018/2019. Решението е взето. След труден размисъл, Марио Балотели реши да остане в Ница. 28-годишният италианец обяви желанието си пред ръководството на клуба и споразумението беше прието в понеделник вечерта. Ситуацията вече е нормална, макар и да беше малко усложнена от действията на един друг клуб от Южна Франция”, пише в съобщението на Ница.

Лошото момче на италианския футбол преживява истински ренесанс на Лазурния бряг. За първите си два сезона в Ница той изигра 66 мача, в които отбеляза 43 гола и се превърна във важна част от отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА