7 Септември, 2018 12:57 1 148 1

Хубчев: Още сме далеч от някои неща

  • хубчев-
  • българия-
  • словения-
  • краев

"Дисциплината в отбора е чудесна", заяви националният селекционер

Селекционерът на България Петър Хубчев коментира победата над Словения с 2:1 в първата среща в турнира Лига на нациите. Божидар Краев се превърна в герой за нашите, реализирайки и двете попадения на мача в Любляна.

"Няма напрежение. Съмнявам се, че тези момчета са се повлияли само от празника. Спечелихме благодарение на голямото себераздаване. Борихме се за националния отбор", каза Хубчев пред БНТ 1 веднага след победата.

"Всичко беше на ниво преди мача. Дисциплината е чудесна. Няма да се заблудим, но сме далеч от някои неща. Самочувствие не съм видял от Краев. Не смятам, че точно с това ще "зарази" останалите", добави селекционерът на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.