Last news in Fakti

2 Октомври, 2018 18:54 1 680 2

Ел Маестро оставя играчи на скамейката

  • промени-
  • състав-
  • ел маестро-
  • левски-
  • цска

Специалистът готви промени в състава на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро ще направи промени в титулярния си състав, който използва от началото на сезона. След безличното представяне и загубата с 0:1 от Левски кредитът на доверие към някои играчи е изчерпан и те ще останат на пейката в следващите срещи.

Първият, който ще получи почивка, е националът Кристиян Малинов. Халфът ще бъде заменен от Жанио Бикел, който се включва с по-голямо желание. Защитникът Борис Секулич също може да остане сред резервите, като негова алтернатива са Стивън Перейра и Станислав Манолев, пише "Меридиан мач".

Мауридес може да отстъпи мястото си на Али Соу. Гамбиецът показва по-голяма ефективност от своя конкурент за върха на нападението.

Още един от титулярите Едвин Джеси също може да получи принудителна почивка и да бъде заменен от Жоржиньо, който се включи добре в дербито, след като се появи в игра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 петър

    3 0 Отговор
    Браво. Да играят тези които имат повече желание дори и да не са най-добрите.
  • 2 сесека умре

    0 3 Отговор
    с какво желание да играеш за умрEл отбор :D