Last news in Fakti

8 Октомври, 2018 15:04 1 378 3

Стоянович: Имаме големи кадрови проблеми

  • стоянович-
  • лудогорец-
  • левски-
  • контузии-
  • славия

Поне петима от основните играчи няма да са на разположение за мача на "сините" с Лудогорец

Треньорът на Левски Славиша Стоянович посочи какви са големите кадрови проблеми в тима след победата с 2:0 у дима над Славия в най-старото столично дерби и коментира информациите за евентуално напускане на Обертан и други играчи.

“Паулиньо беше контузен в сряда. Издържа 45 минути. Обертан има проблем, Костов има проблем. На Буш му трябват 3 седмици. Ривалдиньо може да отиде на операция”, изреди Стоянович петима футболисти, които имат проблеми с травми.

“Цяла седмица казах на играчите, че е много важна концентрацията и трите точки. Труден мач е следващият след дерби. Имахме проблеми в началото, но е важното, че взехме трите точки. Вкарахме първи гол, после контролирахме мача, а след това отбелязахме за втори път“, коментира специалистът победата срещу „белите“.

“Трябва да видим как са контузените играчи. Това е специфичен мач. Всички знаем какъв е противникът - шампион на България”, каза Стоянович за мача с Лудогорец в следващия кръг на 20 октомври в Разград от 20:00 часа.

“Знам за преговорите с Обертан. Ще съм доволен, ако подпише. Дали Ривалдиньо и Нашименто ще си тръгнат? Все още няма нищо”, завърши 48-годишният словенец за преговорите с Обертан за нов договор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Буш отива да замести Продалдо.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.