Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 15:03 1 990 7

Г-н Ганчев, платете емблемата, за да останете в историята

  • писмо-
  • фен-
  • цска-
  • емблема-
  • купуване-
  • история-
  • любов-
  • ганчев

Фен на ЦСКА написа прочувствено писмо до собственикът на "червените"

Фен на ЦСКА написа прочувствено писмо до Гриша Ганчев с призив да бъде платена емблемата и активите на фалиралото дружество. Както е ясно, срокът за фирма "Ред Енимълс" изтича в четвъртък.

Ето обръщението на Асен Мечката, публикувано в една от големите фенски групи на ЦСКА във "Фейсбук":

"Г-н Ганчев, дойде момент в който с едно действие може да обедините отново Червената общност. Да забиете звучен шамар на враговете. Да вдигнете на крака ЦСКА!

Нито съм Ви на милионите, нито съм Ви на положението. Не съм и заможен. Имам едничкото ми достойнство и огромната любов към ЦСКА. И двете към днешна дата зависими от Вас. Нямам право да ви давам акъл, но имам право на мнение и позиция!

Почти винаги сте имал моето уважение и цял живот Ви чаках да дойдете в любимия ни клуб. След като вече сте тук, ясно ми е, че сме свързани и зависими един от друг. Затова и не приемам, че вече може да си тръгнете. Не приемам и, че можете да изречете думите и обещанията, които винаги съм искал да чуя, и да не ги изпълните. Не приемам, че след като минахме през ада и тръгнахме нагоре с Ваша помощ, сега ще сринем всичко, пак благодарение на Вас!

На събранието, след което ви подкрепихме, Вие дадохте обещание, че ще ни изправите на крака. Че ще върнете всичко, което ни принадлежи и че ще изгоните змиите от нашия дом. Че ще почне да се работи професионално, както приляга на името ЦСКА. Едно по едно - къде с компромиси, къде с друго, нещата взеха да се нареждат и остана едно-едничко нещо, за да изпълните думите си. Едно нещо, от което със замах ще унищожите врага и ще влеете сила в редиците ни. Знам, че знаете много добре за какво иде реч. Аз просто ще го изрека/напиша. ПЛАЩАТЕ 8-те милиона, записвате се в историята с главни букви и печелите любовта и уважението на цялата Армейска общност.

Излъгвате ни и печелите нашата омраза. Тогава всичката гняс по унищожаването на великия ЦСКА ще се препише на Вас. Никой Армеец (какъвто сте и Вие) не би искал това!

8 милиона са много пари, но не могат да се сравнят с ЦСКА и най-вече със Сектор "Г", с любовта на "червените" фенове. Те са безценни и един път в живота се отваря такъв шанс - да купиш безценното с пари!

Надявам се да останем заедно и да продължим възхода. Вие... Ние... Общата ни любов и страст ЦСКА!!!

С уважение: Асен Мечката".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сесека умре

    15 3 Отговор
    е що не плати преди 3 години тия пари и да не ходите по селските поляни, че да ставате шампиони на окръжните групи :D айде ново припознаване предстои, а и нов формат на лигата...
  • 2 гганчев

    14 5 Отговор
    Тц , щом почти винаги си мъ уважавал, както пишеш, а не винаги , няма да платя. Ай отивай да правиш къщички за птиците, мойто момче. Само Литекс!
  • 3 dgsf

    13 3 Отговор
    Литекс - цска 8:0. От тогава ви чакам да дойдете в моя отбор г-н Ганчев. И вие дойдохте. Цирк Буш.
  • 4 И да си знаят!

    16 2 Отговор
    Фрагменти от жалбата на ЦСКА-София (София) до КАС: *ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч” *. ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ПФК ЦСКА АД, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува *"ПФК ЦСКА-София EAД не е правоприемник на ПФК ЦСКА AД" Целта на продължаващото използване на стария уебсайт от новия футболен отбор „ЦСКА-София EAД” е обоснована от чисто маркетингови съображение.

    И също така, който иска да може да провери в сайта на УЕФА дали ганчевото гмо има история , и ако има от кога започва.

    както се казва - А цска умре - алеее , алеее
  • 5 Батката-Баш майстора

    9 3 Отговор
    Докато има балъци - ще има и тарикати. Едно наивно селянче пише писмо до селския тарикат. Толкова ли не разбрахте, че този измамник не само че умишлено фалира пфк цска, за да обсеби дружеството, но и без да плаща 18 милиона към държавата. И сега няма да плати 8 милиона, защото има по-важна задача - да вкарва контрабандно захар в страната. Какво може да очакваш от един мафиот?
  • 6 ГМО продукт

    6 3 Отговор
    Литекс-София да купи някаква изрезка от "Работничесло дело",ама друг път.Други са целите.Ще видите след 3,4год.колко отбора с едно и също име ще има в А група.Срам....... Това може да стане само в България
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.