Last news in Fakti

18 Март, 2012 15:00 853 0

Койл: Следващите часове са решаващи за Муамба

  • болтън-
  • муамба-
  • сърдечен удар-
  • койл-
  • тотнъм-
  • купата на англия
Койл: Следващите часове са решаващи за Муамба - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Следващите 24 часа са от решаващо значение за живота на халфа на Болтън Фабрис Муамба. Това заяви мениджърът на отбора Оуен Койл. Както е известно, 23-годишният футболист колабира по време на 1/4-финала за Купата на Англия на неговия тим срещу Тотнъм, след което съдията на мача Хауърд Уеб взе решение да прекрати срещата. Малко по-късно се появи информация, че Муамба е в интензивното отделение на лондонска болница с реална опасност за живота. Предполага се, че футболистът е получил сърдечен удар.

"Фабрис е в критично състояние. Следващите 24 часа са от решаващо значение за живота му, заяви пред "Скай Спортс" Оуен Койл. - Получаваме голяма подкрепа в този момент и се надяваме всички да се молят той да се оправи. Положението е сериозно и дано Господ му помогне да преодолее това", допълни още мениджърът на Болтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА