Last news in Fakti

6 Януари, 2019 11:24 1 720 3

Грозни сцени на мача Левски-Балкан, уцелиха оператор с бутилка урина

Левски взе дербито срещу Балкан след изоставане от 23 точки

Грозни сцени на мача Левски-Балкан, уцелиха оператор с бутилка урина - 1
Снимката е илюстративна. Източник: БГНЕС

Шампионите на България от Левски спечелиха голямото дерби на НБЛ срещу Балкан (Ботевград) със 77:73. Триумфът на "сините" може да се определи като подвиг, след като столичани наваксаха изоставане от 23 точки.

Деян Иванов с 18 точки и 8 борби бе най-резултатен за победителите, Христо Захариев вкара 13 точки, Калоян Иванов записа "дабъл-дабъл" с 11 точки и 12 борби, а Ръсел Робинсън реализира 10 точки. Левски Лукойл стреля слабо от тройката (8/32), но спечели борбата под кошовете (45-37) и направи със седем асистенции повече от съперника (18).

Микаел Хопкинс впечатли с "дабъл-дабъл" от 23 точки и 11 борби за Балкан. Крис Минков и Венцислав Петков вкараха по 12 точки за гостите, а Брендън Браун остана с 9.

След края на срещата треньорът на гостите - Небойша Видич бе изключително разочарован от отсъжданията на съдиите, окачествявайки мача като срамен, пише topsport.bg.

Двубоят отново предложи много емоции както на паркета, така и по трибуните. През третата четвърт се стигна до временно прекъсване на срещата, след като ултрасите на столичани пробваха да атакуват ботевградската публика, а стюардите не успяха да овладеят ситуацията и се наложи в залата да влиза полиция. Имаше размяна на удари, полетяха и столове.

Грозни сцени на мача Левски-Балкан, уцелиха оператор с бутилка урина

Бившият на Златка Райкова - ММА боецът Георги Валентинов се оказа в центъра на мелето в зала "Универсиада", разиграло се по време на баскетболния мача. Оператор на БНТ пък беше уцелен с бутилка с урина от фенове.

От появилите се кадри стана ясно, че сред агитката на Левски Лукойл е бил и звездата Георги Валентинов. Бившият на Златка беше в компанията на своя добър приятел и също ММА боец - известният левскар Даниел Илиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тия 3 пъти фалираха

    2 0 Отговор
    Това кое лефские е вече?
  • 2 Хохо

    3 0 Отговор
    Като не може да победи тити по нормален начин, ще победи по ненормален, при толкова пари от лукойл. Баскетболът е спорт за културни хора, а този тюфлек домъкна малоумната агитка на футболния левски в баскетболната зала. Затова и никой нормален човек няма да отиде или да заведе детето си на баскетболен мач. Жалко за спорта. А съдиите е нормално да мачкат балкан в софия, особено като са видели колко си вършат работата стюардите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.