22 Януари, 2019 10:27 2 291 0

Барселона направи странен трансфер

  • боатенг-
  • барселона-
  • сасуоло-
  • трансфер

Кевин-Принс Боатенг е вече част от каталунците

Халфът Кевин-Принс Боатенг вече е футболист на Барселона. Каталунците обявиха чрез официалния си сайт привличането под наем от Сасуоло на 31-годишния бивш ганайски национал. Барса ще плати 2 млн. евро, а в договора е включена клауза, която позволява на клуба след края на сезона да откупи Боатенг за 8 млн.

Представянето на играча пред медиите ще се състои утре. Най-вероятно той ще дебютира при гостуването на Жирона на 27 януари. Преди това Барселона има мач срещу Севиля за Купата на краля, но Боатенг едва ли ще попадне в групата за него.

“Тъжно ми е, че напускам Сасуоло, но да премина в Барса е шанс, който идва веднъж в живота. Не ме питайте за Реал Мадрид. Искам да се наложа в състава и да вкарам гол в следващото Ел Класико”, заяви Боатенг.

От началото на сезона опитният халф изигра 13 мача и вкара 4 гола в Серия “А”. В Испания той е носил екипа на Лас Палмас, а освен това в кариерата си е играл за Херта (Берлин), Тотнъм, Борусия (Дортмунд), Портсмут, Милан, Шалке 04 и Айнтрахт (Франкфурт).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА