Last news in Fakti

26 Януари, 2019 10:57 1 289 4

Трета загуба на Лудогорец в контролите

  • ludogorets-
  • лудогорец-
  • загуба-
  • победа-
  • футбол-
  • контрола-
  • спорт

Поредно отстъпление на тима на Лудогорец

Лудогорец отстъпи пред пореден съперник на подготвителния лагер, който "орлите" провеждат в Турция.

В курорта Белек тимът на Антони Здравков загуби от състава на Лехия (Гданск). Срещата на стадион "Титаник Делукс" завърши при резултат 0:1. Попадение за Лехия направи Жуковски, пише topsport.bg.

Лудогорец доминираше през първото полувреме от двубоя, като личеше, че със сигурност наличието на част от титулярните футболисти на "зелените" на терена има даваше увереност.

Абел Анисе внесе сериозна стабилност в средата на терена, като не само спираше атаките на съперника, но често бе и в основата на по-интересните бързи контри за разградчани.

Същевременно Натанаел, който в предишната контрола на Лудогорец не започна от първата минута, изостряше всички флангови акции за "зелените", преминаващи през неговата зона от игрището.

Давид Рибейро стартира от първата минута, но не успя да впечатли с изявите си, като играта му включваше основно опити за включване отляво по нападението на шампионите, след което и центриране към някой от съотборниците му. Той имаше една възможност да стреля през първото полувреме, но се забави и топката се спря в тялото на бранител.

Спречкване между Анисе и Собиех едва не коства повишаване на напрежението на терена, стигна се до размяна на реплики между състезатели на двата тима, но не и до официални предупреждения.

Атаките пред Пламен Илиев по-скоро се брояха на пръстите на едната ръка и не бяха кой знае колко опасни. Изключение направи комбинация между Мак и Собиех малко преди почивката, при която кълбото премина на сантиметри от вратата на националния вратар на България.

Така или иначе до отбелязване на попадение преди почивката не се стигна.

През второто полувреме разградчани вдигнаха оборотите, като за това спомогна и включването в игра на Адриан Попа.

Вместо обаче да отбележи, българският отбор получи попадение. Това се случи двайсетина минути преди последния сигнал.

Центриране в полето на Лудогорец намери Жуковски, защитниците на "зелените" не се ориентираха добре и футболистът на Лехия се разписа необезпокояван от непосредствена близост.

Въпреки включването и на Клаудиу Кешеру, а и на Джоди Лукоки в мача, до промяна в резултата не се стигна.

Така българският отбор записа една победа и вече три поражения в срещите си зад граница през зимата до този момент. Здравков обаче неколкократно подчерта, че за него резултатите в приятелските мачове са важни, но не и приоритетни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    2 1 Отговор
    То е ясно-треньорът е за смяна
  • 2 Боби

    1 1 Отговор
    този треньор толкова
  • 3 Патриот

    2 1 Отговор
    Никакви негри в България! Примитивна раса с ниски интелектуални способности, носят висока престъпност и расизъм срещу белите хора.
  • 4 Патриот

    2 0 Отговор
    Държава от бялата раса, смесила се с негърската раса е дръпнала надолу. Вижте Саудитите мюсюлмани, имат поне 7% негърска кръв и колко им е ниска интелигентността. Португалците, вкарват негри роби в големи количества и преди да се смесят с тях, са били едни от най-развитите държави в света. След смесването, средно-статистическия им интелект пада, а с това и местото им на световната арена. (Къде сме ние? Нас ни слагат по-назад от тях по РИ/IQ, но според мене това с дължи на циганите, болшинството от които са бавноразвиващи се. Иначе по Мат. олимпиади сме 9 в света по златни медали (ако вземем в предвид съотношението златни медали към броя на населението, отиваме ощо по-напред), зад нас са ред европейски държави, като Германия, Италия, Франция и т.н. Ние имаме 53 златни медали, а Португалия само 3! https://en.wikipedia.org/.../List_of_International... Имали сме световни шампиони по шах. Бог избра в България да се роди последния всемиров духовен учител- Петър Дънов. А никой духовен учител или светец няма да се роди сред хора от изостанала човешка раса с примитивен мозък.)