Last news in Fakti

25 Февруари, 2019 09:44 1 871 7

Стойчо Стоилов: Съдията реши мача!

  • цска-
  • левски-
  • стоилов-
  • съдия-
  • червен картон-
  • вечно дерби

"Реферът демонстрира абсолютно различни критерии", беснее главният мениджър на ЦСКА

Стойчо Стоилов: Съдията реши мача! - 1
Снимка: БГНЕС

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов изрази мнение, че съдийството на Владимир Вълков е решило дербито с Левски, загубено от "червените" с 0:1 след автогол. Защитникът Стивън Перейра се разписа с глава в грешната врата малко преди края на първото полувреме и така "сините" спечелиха. След дербито Левски и ЦСКА се изравниха по точки (48). Шампионът Лудогорец оглавява класирането с 53.

"Съдийството реши мача! Бутане, което не е за директен червен картон, а той го даде, после за бутане в лицето при нашия автогол. Пет секунди преди центрирането имаше удар без топка. Това не е червен картон, а бутането е червен. Различни критерии", изрази недоволството си Стойчо Стоилов пред bTV.

"Преди автогола има фаул за нас с червен картон. После сигурно почна да компенсира. Той реши мач с червения картон и при автогола, пак казвам, имаше фаул за нас и червен картон за тях. Горанов държи Джеси, нормално го блъска, защото го е изпреварил. Това са според мен два жълти картона. Любо Пенев го е казал вече. Аз няма какво да коментирам", добави шефът в ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 волен сидеров

    16 1 Отговор
    ай стига бе,вземете се стегнете-само цска -ама вече ми омръзна да се оплаквате като вдовица за у. Стегнете се и вземете свестни играчи и играйте ,стига глупости .всичко е вярно за съдията,но ако бяхме отбор щях поне един гол дза вкараме в правилната врата поне 1:1 да завърши....айде стига
  • 2 ВЪЗРАСТЕН

    9 5 Отговор
    БЛАГОДАРЕТЕ НА БФС , ЧЕ РАЗРЕШИ ЛИТЕКС ДА СЕ ПРЕКРЪСТИ НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО ОТБОРЧЕ, КОЕТО ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ Е НА ГЪРБА НА СЪДИИ И БФС , НЯМАШЕ ДА ВИ ИМА НИКЪДЕ, АКО НЕ ВИ КРЕПЯХА КОМУНИЗМА И БФС , НАПРАВЕТЕ В ТЯХА ЧЕСТ ПАРАКЛИС, И ИМ ПАЛЕТЕ СВЕЩ И ГИ БОГОТВОРЕТЕ ДЕНОНОЩНО НЕБЛАГОДАРНИЦИ , ВМЕСТО ДА ГИ ПЛЮЕТЕ ПРИ ВСЯКО НЕКАДЪРНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ТРЕНЬОР И ОТБОР !

    Коментиран от #6

  • 3 1914

    9 1 Отговор
    Стойчо тоя лумпен сам си каза,че е мениджър на Литекс! Нещо сте объркали заглавието!
  • 4 Иво

    5 0 Отговор
    Стойчо Стоилов не беше ли от Литекс? кога стана чорбар
  • 5 Той

    4 1 Отговор
    Тия отбори в България ,кой ги гледа .Аз и на тв не ги пускам.Трагедия.Педесет години назад и десет в ляво.
  • 6 мунчо

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "ВЪЗРАСТЕН":

    ама никога,никога чорбата не е била крепена повече от милиционерския клуб "уеФски",!
  • 7 цЕсКи лЕсЕкА

    0 1 Отговор
    Перуката и новият благодетел го бяха решили този мач още през седмицата!!!