Last news in Fakti

4 Март, 2019 09:42 2 250 8

Венци Стефанов: Директивата е ясна!

  • стефанов-
  • директива-
  • славия-
  • левски-
  • съдийство-
  • недоволство

"Оттук нататък всички ги чака това, което се случи днес със Славия", заяви босът на Славия

Венци Стефанов: Директивата е ясна! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов видимо не бе в добро настроение след мача, който неговите футболисти загубиха с 0:3 от Левски. Босът на "белите" коментира спорните положения, които бяха в ущърб на неговия тим.

"Първо искам да честитя националния празник 3-и март, Освобождението на България от османско иго, както и това, че руските воини помогнаха за освобождението ни. Но като гледам явно ние, българите имаме навика да се навеждаме към по-силния. Едно нещо не мога да си обясня – как хора могат да дойдат и по такъв брутален начин да се подиграват с футболистите. Просто не искам… вие също гледахте мача, видяхте дузпата, видяхте отсъжданията през първото полувреме…Честитя победата на Левски, но искам да кажа на всички колеги, че оттук нататък ги чака това, което се случи днес със Славия. Нека са наясно, че футбол, майсторство няма да има срещу този клуб. Директивата е ясна – всички на колене. Ако не застанеш, съдиите те приземяват. Не знам как вие видяхте мача. Тук има доста привърженици на Левски, но предполагам, че имате очи и виждате", каза Стефанов.

"От Хасан Чинчири (музикант и цигулар – б.р.) е издадена директивата, познаваш ли го? Търсите под вола теле. Не гледа ли мача? Видя ли го? Ама може ли Славия да претендира за дузпата, за фаула, може ли от тъч да ти дадат засада, като оставаш сам срещу вратаря. Казах – Хасан Чинчири. Ако не го познаваш, виж го кой е. На почивката видях съдията на стълбите и му казах, че това е престъпление, което върши. За което със сигурност ще бъда наказан. Не мога да мълча. Никога. Няма да мълча и сега. Не сме искали нищо друго освен обективно съдийство, пък който е по-добър, да победи."

"Верея са някакви сбирка, някакви мениджъри водят, влачат… Пълнеж в Първа лига, където не се играе футбол, защото мислят за други работи. Какви сигнали? Излизаш и играеш. Когато ги победиш, защо си ги победил. Като играеш като човек и ти отрежат главата, защо негодуваш. Оттук натам гледайте на мачовете срещу Левски кой какво го чака. Аз залагам, че ще бъде клане. Даже още сега на мача срещу Лудогорец – ей това ги чака. Нека ги свалят с игра, имат добри футболисти, но нека съдиите да свирят справедливо. Можеше да ни бият пак с 3:0, 4:0, можеше да бъде 2:2, 3:2, но при 1:0 и дузпа за Славия нали знаеш какво можеше да стане. Ако си мъж и ако не си наведен… Това е присъщо, ние, българите сме така – едно време е трябвало друг да дойде да ни освободи", продължи босът на "белите".

"Какви мерки? Мога единствено да съм недоволен от съдийството. Дано Съдийската комисия обърне внимание. Жалба? Ха-ха-ха-ха, недей, познаваме се от 100 години. Каква жалба, какви 5 лева? Ще кажат – да имаше 2 грешки съдията, ще го спрат да не свири 3, 4, 5 мача. Видяхте го Загорчич, че въпреки резултата пусна две млади момчета, които са на по 17 години. Ние ще продължаваме по този път. Каквото искат другите, те си имат собствената политика, собствено виждане. Шансът пред българския футбол минава през шанс пред българчетата да играят. Докато имам нещо общо с футбола, ще го правя така", каза още Венци Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    10 19 Отговор
    На крива ракета и космоса и пречи шишко не се самозалъгвай с твоето измислено одборче
  • 2 Историк

    19 4 Отговор
    Защо "справедливият" чичо Венци не каже какви бяха предишните директиви, например за първенствата в които шампион задължително беше Лудогорец! Или пък как Левски "изпусна" купата на финала и чичо Венци гордо я вдигна! Чичо Венци е говорител на Хасан Чичи, но не каза за директивата Боби Михайлов да стане президент на БФС по брутален начин, тогава директно каза, че Любо Пенев ще получи 38 гласа, той получи 36! Пожелавам приятни спиритически сеанси чичо Венци и да ни осведомява по често за контактите си с отвъдното
  • 3 волен сидеров

    11 5 Отговор
    казах ви че на уефски трябва спонсор,сега тоя чичко паричко къде влезе е по богат от домуза и ще купи титлата,а се сърдите на гришата -Е това е в България-тотално ме отказва от футбола български -да ни е честит вече толкова години от как се появи лудогорец и сега новият месия на уефскито....пфууу да ева тез смотаняци от управата на футбола ни...пфу
  • 4 Дивуй

    9 7 Отговор
    Мале колко сълзи и сополи.Тоя голям ревльо.Дежурните оправдания.Че защо не вкарахте и вие три гола.Ама то дуспа не дал ,после пречел съдията, как все съдиите са виновни за ,,труда на момчетата”.Не гледам нашето първенство защото не си заслужава
  • 5 А БЕ

    6 1 Отговор
    Не помня тоя да не е ревал , като вдовица за........, то все на него някой му пречи!
    В пълна сила за него важи поговорката,крадеца вика дръжте крадеца!
  • 6 боцмана

    11 1 Отговор
    Чичо Венци , защо не каза нищо за съдийството в мачовете за купата с Ботев Пловдив?
  • 7 охо бохо

    9 0 Отговор
    Като прецакваха другите отбори, например последно ЦСКА шкембето злорадстваше ! А сега като гризна дървото опищя България !
  • 8 цЕсКи лЕсЕкА

    3 2 Отговор
    Аз не мога да разбера не свикнаха ли всички,че в БГ първенството винаги се свири и подкрепя Левски! Има от време на време някой силен на деня като ЛИтекс едно време и Лудогорец последно време които се подкрепят,но за Левски си е винаги и редовно! Живеем в република Левскария!!!