18 Април, 2019 15:02 1 553 13

Пенев: Нека само този съдия ни свири!

  • пенев-
  • съдия-
  • йорданов-
  • дузпа-
  • претенции-
  • купа на българия-
  • ботев пловдив-
  • цска

"Безпристрастен, професионалист, идеален е...", каза с ирония треньорът на ЦСКА

Пенев: Нека само този съдия ни свири! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира загубата с 2:3 от Ботев в Коматево в първия полуфинал за Купата. Наставникът на "червените" очаквано изрази недоволство от съдията Николай Йорданов, който ощети столичани. Пенев отправи предложение към Съдийската комисия: "Избраха го за най-добър съдия на 2018 година, нека само той да свири нашите мачове."

Специалистът критикува футболистите си за неубедителното начало на мача, когато Ботев поведе с 2:0 до 26-ата минута. "Причината за загубата е ясна. Няма как за 90 минути да пропиляваме едни 20-25 минути, не е нормално. Нямаме право да влизаме така отпуснати в подобен сериозен мач. Остава още един двубой, ще направим необходимите заключения", коментира Пенев пред Диема Спорт.

"Подготвени сме да играем и с един човек по-малко. Имаме този навик, който ни е създаден от определени съдии. С 10 човека водехме мача, контролирахме го", каза треньорът на ЦСКА.

"Отворен мач, но не може по такъв начин съдията да разваля един такъв футболен празник. Двата отбора са можещи, защо трябва да се намесва? Има много пропуски от страна на главния съдия. Подмина и нарушения за картони, да си гледа добре записа. Него ли направиха най-добър съдия за 2018 година? Предлагам на Съдийската комисия само той да свири нашите мачове. Безпристрастен, професионалист, идеален е...", каза Пенев по адрес на Николай Йорданов.

"Ситуацията с Перейра беше дузпа. Във футбола е забранено да се играе с ръка, какво остава с двете ръце. Жалко, че пречат да играем футбол. В момента не мисля за реванша, в събота имаме мач от първенството. Няма маловажни мачове, целите са ни две", добави треньорът на ЦСКА.

"Нека да се възстановим, да направим една-две тренировки, знаем какво ни очаква. Факторът домакинство е важен. Жалко, че много наши фенове днес останаха навън, но просто такова е съоръжението в Коматево. Гоним победата в реванша, това е целта ни", каза още Любослав Пенев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак Колев в Левски

    9 2 Отговор
    Любо трябва само с Лудогорец да се мери, след пристигането на Павел Колев Левски ще са под вода следващите 2-3 години
  • 2 Meganoob BG

    1 3 Отговор
    И нека само тези футболисти да играят! Много им се бяга, много им се печели! LMAO
  • 3 Преди и след

    6 7 Отговор
    Всеки мач на тоя палячо съдиите са му виновни. На крива ракета космоса и е виновен. Те целия футбол ни е под всякаква критика ама Пенев на всяка през конференция съдиите та съдиите преди мач да внимават след мач прецакаха ни ха ха смешно е е га ти ревача

    Коментиран от #7

  • 4 Азис

    5 0 Отговор
    Съдияааата, съдияаааата, еееееее много готЕн...
  • 5 Едномьдия Любчо

    7 5 Отговор
    Стига сьс тия сьдии бе Ревльо.Стана смешен вече.
  • 6 ПСЖ

    3 3 Отговор
    Само тоя съдия ще ви свири и ще си спретнете първенство Литекс СОФИЯ и Литекс Ловеч !
  • 7 волен сидеров

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Преди и след":

    отворен ти гледа ли мача и разбираш ли въобще от туй нещо. За мъже е да знаееш не за близачи

    Коментиран от #12

  • 8 Кой ши духа супата........

    3 2 Отговор
    Тоя па все недоволен.
  • 9 Звера

    3 2 Отговор
    Всеки път някой му виновен
  • 10 фен

    4 1 Отговор
    когато ЦСКА бие -всичко е наред и Любо се пъчи.Когато ЦСКА пада- съдията е виновен и Любо се пени...Ееех байно .. Ами какво да кажат провинциалите отбори , които ви надиграват и които не мрънкат като вас като най - редовно ги порязват ?.. По - добре си оправете играта пък тогава се цупете на този и онзи.
  • 11 куку

    2 1 Отговор
    не така де, чичовото. ма що ли не вземат да те накажат на -сетне за тези инсинуации и вмешателство в работата на съдиите. кой си ти ???
  • 12 Смяааах

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "волен сидеров":

    Футбола за мен лично се е превърнал в един от най не мъжкарските спортове с футболисти кипрещи се като пу.. ки и падащи от нищото и въргалящи се по терена все едно са епилептици. Та се чудя ти гкедаш ли и като гледаш видиш ли Болене?
  • 13 Батман Боко

    3 0 Отговор
    Супер Любо,нека в българското първенство свирят само чужди съдии,те ще свирят,а нашите ще играят,с Боби и компания.Футболът не е това което беше,а и много манекени на зеления килим,то бръснати,то лъснати,то гелосани,то с прически истипосани само дефилират,бавно,бавно,на това му викат български футбол.Ходи в Африка търси играчи от джунглата,каквото и да намериш все ще е по -добри.А,имаше футбол в България,в едно друго време,в един друг свят,НАРОДЕ????