Last news in Fakti

20 Април, 2019 13:15 1 853 1

Ники Михайлов: Божинов не е вдигнал прокобата си над ЦСКА

  • ники михайлов-
  • валери божинов-
  • цска-
  • левски-
  • автогол

След като изпусна дузпа през есента, нападателят пожела на червените да паднат с автогол в мач срещу вечния им съперник

Ники Михайлов: Божинов не е вдигнал прокобата си над ЦСКА - 1
Снимки: БГНЕС

Стражът на Левски Николай Михайлов заяви, че съотборникът му Валери Божинов не е вдигнал прокобата си над ЦСКА.

През есента нападателят носеше екипа на Ботев (Враца), като в мача срещу “червените” той изпусна дузпа и си вкара автогол. След това им пожела да паднат с автогол от Левски. Така и се случи, тъй като след рикошет в гърба на Витаутас Черниаускас “сините” спечелиха с 1:0.

Тази пролет историята се повтори, след като Стивън Перейра прати топката в собствената си мрежа. Вратарят прогнозира, че неговият тим ще спечели отново с 1:0, пише Sportal.bg.

"Най-вероятно Валери Божинов не е вдигнал прокобата. Ще говоря с него да си каже мнението, той повече познава резултатите. Най-важното е да зарадваме тези фенове. Еуфорията беше голяма след победата над ЦСКА през пролетта. Тогава се получиха и трите неща, които винаги съм искал — зарадвахме феновете, вкарахме гол — автогол, всъщност, и запазихме мрежата суха. Надявам се в събота да се поздравим с нова победа. Необходимо е да се направи така през лятото, че Левски да бъде конкурентоспособен на Лудогорец и ЦСКА”, заяви 30-годишният национал пред "Диема спорт".

“Един е отборът, който е малко над останалите. Трябва да успеем да се преборим с тях догодина, това е посоката, в която гледаме с ръководството. Дошъл съм да помогна с каквото мога, а оттам нататък да видим къде сме. Участието в Европа е задължително, но не да треперим в първи кръг срещу кого ще се паднем и да отпадаме, а да вървим максимално напред и дори да гоним класиране в групите за Лига Европа, което няма да е лесно. За мен това трябва да бъде целта за клуб като Левски. Всичко друго за мен е пълно разочарование", допълни още Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    1 0 Отговор
    Тез двамата са недоразумението на отбора! И ако единият може да се ползва за портиер на стадиона то другият какво би могъл да помогне?!?!? Да коси тревата или да разнася напитките в ВИП ложата?!?!