1 Май, 2019 14:30 1 621 0

Треньорът на Аякс: Бяхме блестящи

  • тен хаг-
  • аякс-
  • тотнъм-
  • шампионска лига-
  • реванш

"Не трябва да забравяме, че има реванш", предупреди Ерик Тен Хаг

Треньорът на Аякс: Бяхме блестящи - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Аякс Ерик Тен Хаг бе много доволен от победата с 1:0 над Тотнъм в първия полуфинал на Шампионската лига. Реваншът е на 8 май в Амстердам, а наставникът сподели, че работата е свършена наполовина.

"Блестяща вечер и страхотен резултат. Взехме инициативата и отбелязахме фантастичен гол. През второто полувреме загубихме топката, но аз съм доволен, защото момчетата се бореха с всички сили. Можехме и по-добре, но явно ни липсваше спокойствие. Жалко, че Давид Нерес не вкара втори гол, но и минималната победа е изключителен резултат. Ще се опитаме да доразвием успеха и да играем по-добре от това в реванша", каза Тен Хаг.

"Аякс винаги играе своя футбол, като използваме силните си страни така, че да попречим на съперника. Можем и да играем различно, като се браним здраво. Имаме отличен и сплотен отбор, където всеки помага на другия. Много съм доволен, но работата е свършена наполовина", добави треньорът на холандския гранд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА