Last news in Fakti

9 Май, 2019 14:29 1 587 0

Хари Кейн: Дано се оправя за финала

  • кейн-
  • аякс-
  • тотнъм-
  • контузия-
  • възстановяване-
  • ливърпул-
  • финал-
  • надежда

Звездата на Тотнъм се надява да може да вземе участие в мача с Ливърпул

Хари Кейн: Дано се оправя за финала - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Тотнъм Хари Кейн не можа да вземе участие в историческия полуфинал срещу Аякс в Шампионската лига (3:2). Нападателят е контузен, но въпреки това пътува до Амстердам, за да даде кураж на своите съотборници, които не го разочароваха и се добраха до финала. Сега той се надява възстановяването му да е достатъчно бързо, за да може да вземе участие в мача за трофея срещу Ливърпул на 1 юни.

“Да се надяваме, че ще се възстановя навреме. Процедурите вървят нормално за момента. Тази седмица започвам да тичам. Засега всичко е по план, но ще видим какво ще стане. Ако всичко продължи по този начин, има надежда да съм готов за финала. Но има още няколко седмици”, заяви Кейн.

Той коментира и представянето на “Шпорите” на “Йохан Кройф Арена”.

“Просто невероятно. Първото полувреме бе разочароващо. Не започнахме добре и получихме два гола. На полувремето си казахме, че трябва да дадем всичко от себе си през оставащите 45 минути. Това може да е предпоследният ни мач за сезона, така че няма от какво да се притесняваме, а трябва да се раздадем на максимум. Когато Лукас вкара първите два гола, вече започнах да вярвам, че ще успеем. След това Вертонген удари гредата и си помислих, че може би късметът ни обръща гръб, но тогава Лукас вкара трети гол в края. Останах без думи. Аз първо съм фен на Тотнъм и знам какво значи тази победа за всички свързани с клуба - играчите, треньорите, ръководството, президента. Като футболист пък винаги си мисля какво можех да направя, ако бях на терена. Момчетата се раздадоха и показаха характер, сърце и страст. Какво повече можем да искаме в такъв невероятен мач”, допълни нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА