Last news in Fakti

9 Май, 2019 10:29 1 583 0

Почетино: Благодаря ти, футболе!

  • тотнъм-
  • почетино-
  • аякс-
  • моура-
  • шампионска лига-
  • финал

"Това е един невероятен ден!", заяви щастливият наставник на Тотнъм

Почетино: Благодаря ти, футболе! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не сдържа емоциите си и се разплака на терена на „Йохан Кройф Арена“, след като тимът му обърна Аякс за успеха с 3:2 в полуфинален реванш на Шампионската лига и се класира за финала на турнира на 1 юни срещу Ливърпул.

„Благодаря ти, футбол за прекрасната емоция! Играчите ми са герои. През последната година постоянно повтарям, че тези момчета се юнаци, а през второто полувреме бяха невероятни. Благодаря на всички, които вярваха в нас. Трудно е да опиша чувствата си с думи“, обяви Почетино.

„Всички момчета са герои, но Лукас Моура е супергерой. Такова нещо трудно се постига в мач от такова ниво. Благодарен съм, че съм треньор, да съм част от футбола и да изживявам такъв момент от играта. Показахме, че обичаме спорта и футбола. Невероятен ден! Удоволствие е да гледаш такъв мач“, допълни аржентинският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА